Onze tevreden klanten

Hier plaatsen wij de fotos van hondjes die tevreden zijn met wat hun baasjes bij ons gekocht hebben.

Wil jij ook een plekje op deze pagina? Mail je foto dan naar relaxtehond@gmail.com of stuur hem per PB via onze instagram of facebook pagina @relaxtehond

 

"Deze knappe vent heet Cash. Cash en zijn baasjes hebben iets meer ruimte nodig op straat, en kunnen dat nu duidelijk aan hun omgeving laten zien met de gele waarschuwingssleeve. Hopelijk kunnen jullie nu lekker genieten van rustige wandelingen!"

 

"Rambo & Adrie hebben de likmat van trixie goedgekeurd!"​

 

"Dit is Lexie, een ontzettend lieve Franse bulldog. Zijn baasje heeft meegedaan met de December give away aktie op Instagram, en hiermee de Trixie adventkalender en sneeuwbalknuffel gewonnen. Lexie is er heel blij mee!"

 

"Ahh wat is hij lief! Odin is een van onze vaste klanten, en met deze autostoel van trixie kan hij veilig mee op pad in de auto. Veel veilige kilometers gewenst Odin!"

 

"Wat een lief koppie heeft KC de labrabeagle! Ook KC is inmiddels fan van de lickimat, en ze heeft heerlijk gesmuld van de hondenpatat

 

"Deze knappe vent heet Aramis, en hij geniet heerlijk van zijn bullepees"

 

"Jinthe en Pebbles zijn al helemaal in Halloween sferen met deze leuke accesoires van croci. Zo kunnen ze lekker meedoen met griezelen. Zien ze er niet prachtig uit?"

 

"Dit is bordercollie Skye, een hele stoere hond. Er is een aantal weken geleden namenlijk brand geweest in huis bij Skye en haar familie. De brand was in de woonkamer en Skye zat daar nog. Toen haar baasje haar riepen reageerde ze niet, en gingen ze van het ergste uit. Maar slimme Skye had zelf de achterdeur open weten te krijgen en is zo ontsnapt aan de vlammenzee! Mensen uit de buurt hebben haar gevonden in het nabij gelegen parkje en haar weer herenigd met haar baasjes. Omdat er veel spullen verloren zijn gegaan in de brand hebben wij een leuk pakketje samengesteld voor haar. Dat heeft deze held wel verdiend vonden wij. En zo te zien is ze er erg blij mee!"

 

"Dano de berner-sennen heeft meegedaan met de give away winaktie op instagram, en heeft de lickimat buddy gewonnen. Hij gebruikt de likmat graag en deelt hem ook nog eens met zijn poezenmaatje. Als dat geen echte liefde is!"

 

"Pup Nala kan haar kauwbehoefte naar hartenlust kwijt met deze kauwketting van little rascals"

 

"Dit knappe meisje heet Ziva, en ze is erg blij met haar kong vossenknuffel en het touw van little rascals!"

 

© 2021 - 2024 Relaxte hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel