Samen op pad

Iedereen neemt zijn hond wel eens mee ergens naartoe. Dit kan bijvoorbeeld met de auto. De meeste honden zullen autorijden in het begin best spannend vinden. Dit kan uiteraard wel getraind worden, zeker als ze eenmaal weten dat ze dan vaak iets leuks gaan doen.

Om de achterbank van jouw auto te beschermen tegen haren en vuil, kun je een autodeken gebruiken. Zit jouw hond in de kofferbak? Dan kun je een autorek of net gebruiken zodat hij daar blijft en niet op de achterbank kan komen. 

Zet jouw hond altijd vast met een autogordel speciaal voor honden. Maak deze vast aan een tuigje en nooit aan een halsband, bij een noodstop kan jouw hond hierdoor stikken!

Verder zijn er voor onderweg allerlei handige spullen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een waterflesje voor onderweg, of een reistas om alle spullen van jouw hond in te doen. 

Gaat jouw hond bijvoorbeeld mee naar de camping en wil je niet dat hij weg kan lopen? Gebruik dan een handige aanlegspiraal zodat je jouw hond aan een lange lijn vast kan leggen.

© 2021 - 2023 Relaxte hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel