Hallo, ik ben Heleen, ik ben 38 jaar en woon in Dordrecht samen met mijn man Leon en onze dochter Isa.

Ik ben een echte dierenvriend en van kleins af aan had ik al de wens om een eigen hond te hebben. Mijn vader wilde graag een duitse herder, maar helaas, omdat mijn moeder angst voor honden heeft is dit nooit doorgegaan. Ze zei altijd dat ik maar een hond moest nemen als ik op mezelf woonde. Toen ik 23 was ging ik het huis uit. Maar ja, in je eentje een hond is niet ideaal als je 4 hele dagen werkt. Toen kwam ik Leon tegen, ook een dierenvriend maar helaas geen hondenman. Ik had toen konijnen en en in de loop der jaren zijn hier valkparkieten, katten en kippen bijgekomen. Ik had de hoop op een hond een beetje opgegeven toen de ommekeer bij leon kwam, hij gunde mij die hond en wilde ervoor gaan. We waren het er allebei over eens dat we geen pup wilden maar voor een asieldier wilden gaan. Wel moest de hond met kinderen en katten overweg kunnen. Ik heb mezelf toen ingeschreven bij verhuisdieren en zo kwamen we op onze match: een kruising teefje van bijna 2 jaar dat zojuist vanuit Roemenie naar Nederland was gekomen. We hebben contact opgenomen met de stichting Hulp doet Leven waar ze zat en zijn op afspraak bij haar gaan kijken. We waren meteen verliefd op haar! Het weekend daarop hebben we haar opgehaald. Wat was ze bang in het begin zeg, al die prikkels van een nieuwe omgeving is ook niet niets voor een hond. Daarbij had ze weinig vertrouwen omdat ze in Roemenie het een en ander had meegemaakt. 

Mia, zo hebben we haar genoemd, is sinds april 2019 bij ons. Ze is in de loop der tijd veel veranderd. Ze vertrouwt ons, kan beter met visite omgaan, leert snel en is een echte knuffelkont geworden. Toch heeft ze nog steeds wel wat angsten. Zo kan ze uitvallen naar andere honden, vindt ze rennende kinderen eng en is ze bang voor sommige busjes. Ik heb in de loop der tijd een aantal producten gevonden die Mia en mij goed ondersteunen. Zo gebruiken we een rustgevend supplement, canifelox calm, dat haar wat relaxter maakt en minder angstig. Voor het uitlaten gebruiken we een goed passend y-tuig en hebben we een waarschuwingssleeve voor aan de riem. Hierdoor kunnen andere mensen er rekening mee houden dat Mia graag wat afstand houdt van onbekende honden en mensen. Om haar binnen bezig te houden doen we regelmatig een hersenwerkje, krijgt ze wat te kauwen, of een likmatje met wat lekkers erop. Al deze dingen zorgen ook weer voor een ontspannen gevoel bij haar waardoor ze zich een stuk relaxter voelt. Verder heeft ze eigen veilige plekje in de huiskamer, en genoeg speelgoed waar ze zich graag mee vermaakt.

Al de dingen die ik belangrijk vindt voor een belangrijke basis en een goed welzijn voor de hond heb ik verzameld in deze webshop. Neem gerust een kijkje, mis je nog iets of wil je ergens extra informatie over? Neem dan contact op via de mail relaxtehond@gmail.com of stuur een whatsapp naar 0630219610

Laat hier een review achter!

[WEBWINKELKEURWIDGET]

Volg ons op Instagram!

[instagram-feed]

GPS trackers van Tractive

© 2021 relaxte hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel