Verzorging

Iedere hond heeft een goede lichamelijke verzorging nodig. Afhankelijk van het type vacht van jouw hond, zal hij gekamt en soms gewassen moeten worden. Er zijn verschillende kammen en borstels verkrijgbaar naar het type vacht. Ook zijn er verschillende heerlijk ruikende shampoos voor wanneer jouw hond toe is aan een wasbeurt.

Bescherm jouw hond vooral ook tegen vervelende parasieten zoals vlooien, teken en wormen! Regelmatig hiertegen behandelen met de juiste bestrijdingsartikelen kan je een hoop ongemak besparen.

Sommige honden uit het buitenland kunnen nog niet zindelijk zijn. Op straat kunnen ze hun behoefte overal en altijd doen en zijn dus niet gewend om dit in huis op te moeten houden. Hiervoor zijn de trainingsmatjes erg handig. Tijdens het wandelen neem je natuurlijk ook altijd poepzakjes mee.

Het is raadzaam om het gebit van jouw hond goed te verzorgen. Helaas vinden veel honden het niet fijn om hun tanden te laten poetsen. Dit kan echter wel geoefend worden. Als poetsen niet lukt dan kun je ook een mondwater voor honden door het drinkwater doen. 

© 2021 - 2023 Relaxte hond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel